Skönhetssalong Skåne

Vår salong är belägen i Centrala Kävlinge, tryck här för att få vägbeskrivningen direkt! När du besöker oss kan du antingen ta dig hit med tåg som har direkt anslutning i Lund, Malmö, Landskrona samt Helsingborg. Eller nyttja gratis parkeringen intill tågstationen & vid coop (P-skiva).

Skönhetssalong Skåne - Korrekt kunskap inom skönhetsbehandlingar

Hos oss kan du ta del av ett flertal olika behandlingar. Oavsett om du är ute efter en uppfräschning av hyn efter vintern, eller om du önskar en ny tydligare form på dina fransar så kan vi hjälpa dig smidigt och enkelt! 

På Fin Hud får du hjälp utifrån dina önskemål, oavsett vad du vill åstadkomma så anpassar vi och rekommenderar behandlingen som garanterar bäst resultat. När du väljer Fin Hud för skönhetsbehandlingar får du en säker process och inga komplikationer! Välkommen till en skönhetssalong som bryr sig om dig!

Några av våra behandlingar: 

Här böjer vi upp och färgar dina fransar. Detta är ingen påbyggnad av fransarna utan ett skonsammare sätt med ett naturligt resultat som ger dina ögon ett fantastiskt lyft.

Vi gör friska fötter fina. Här arbetar vi på förhårdnader, liktorn, nagel och nagelband. Behandlingen avslutas med en mindre fotmassage.

Microblading är en manuell metod för att få permanent tatuerade ögonbryn. Tekniken räknas som semi-permanent och resultatet håller vanligtvis mellan 1-3 år. Vi använder oss av ett manuellt specialverktyg som hanterar disponibla mikroblad med tio till sexton små nålar som fäster nya pigment i din överhud.

Skönhetssalong Skåne - Vi finns för dig under hela processen

Skönhetssalong Skåne - Vi tar hand om din hälsa och skönhet!

Förutom behandlingar med goda resultat är du som kund självklart också försäkrad hos oss när du får behandling på skönhetssalongen. Därför kan du känna dig trygg och omhändertagen på ett korrekt sätt enligt regelverk och standarder som finns. Vi använder endast certifierade produkter och tillbehör för att också säkerställa din hälsa och säkerhet på den fronten. Våra behandlingar är hållbara, effektiva och direkt anpassade för dina önskemål så att du ska må bra men bli nöjd med din behandling!

Rätt försäkring

Hos oss är du försäkrad under och efter din behandling. På så sätt slipper du oroa dig för ev komplikationer. Vi tar alltid hand om dig.

Rätt produkter och tillbehör

Vi använder kvalificerade produkter av säkra leverantörer. Allt för att säkerställa din hälsa och välmående samtidigt som du får skönhetsbehandlingar av högsta kvalité!