Hårborttagning Skåne

Vår salong är belägen i Centrala Kävlinge, tryck här för att få vägbeskrivningen direkt! När du besöker oss kan du antingen ta dig hit med tåg som har direkt anslutning i Lund, Malmö, Landskrona samt Helsingborg. Eller nyttja gratis parkeringen intill tågstationen & vid coop (P-skiva).

Hårborttagning Skåne - Erfarna, utbildade och certifierade

Vi är specialister på hårborttagning och erbjuder flera olika typer av behandlingen. Genom att vara flexibla, kunniga och ständigt under utbildning kan vi erbjuda dig en välgående behandling utan komplikationer och krångel. Samtidigt använder vi endast produkter av högsta kvalité!

På Fin Hud får du hjälp att nå dina önskemål, därför är vi en flexibel skönhetssalong som erbjuder ett flertal olika typer av behandlingar. Variation gör att vi kan hjälpa många fler och det tycker vi är viktigt. Att det ska finnas något för alla våra kunder.

Intimvaxning där allt hår avlägsnas. Behandlingen utförs endast på kvinnor. För optimal behandling rekommenderas en hårlängd på mellan 4-6mm.

Vaxning av hela ben. För optimal behandling rekommenderas en hårlängd på mellan 4-6mm

Vaxning av överläpp eller haka. För optimal behandling rekommenderas en hårlängd på mellan 4-6mm.

Hårborttagning Skåne - Endast hög kvalité

Hårborttagning Skåne - Du kan känna dig trygg hos oss!

Vi som arbetar på Fin Hud Skönhetssalong är auktoriserade hudterapeuter.

Vi går kontinuerligt på utbildningar för att alltid vara uppdaterade inom vårt område samt vår bransch.

Vi har kunskapen du söker för hårborttagning!

Hos oss får du en skonsam behandling som är noggrann och med hög kvalité!

Kvalité syns!

Alla våra behandlingar är försiktigt utförda med hög kvalité av kunnig personal. Med produkter av säkra & pålitliga leverantörer.

Hos oss får du därför korrekt hjälp inom hårborttagning samtidigt som du alltid kan känna dig trygg då du alltid är i goda händer hos en välutbildad och certifierad skönhetsterapeut!