Lashlift Skåne

Vår salong är belägen i Centrala Kävlinge, tryck här för att få vägbeskrivningen direkt! När du besöker oss kan du antingen ta dig hit med tåg som har direkt anslutning i Lund, Malmö, Landskrona samt Helsingborg. Eller nyttja gratis parkeringen intill tågstationen & vid coop (P-skiva).

Lashlift Skåne - Erfarna, utbildade och certifierade

Vi är specialister på Lashlift och erbjuder flera olika typer av behandlingen. Genom att vara flexibla, kunniga och ständigt under utbildning kan vi erbjuda dig en välgående behandling utan komplikationer och krångel. Samtidigt använder vi endast produkter av högsta kvalité!

På Fin Hud får du hjälp att nå dina önskemål, därför är vi en flexibel skönhetssalong som erbjuder ett flertal olika typer av behandlingar. Variation gör att vi kan hjälpa många fler och det tycker vi är viktigt. Att det ska finnas något för alla våra kunder.

Här böjer vi upp och färgar dina fransar. Detta är ingen påbyggnad av fransarna utan ett skonsammare sätt med ett naturligt resultat som ger dina ögon ett fantastiskt lyft.

Här böjer vi upp och färgar dina fransar och bryn samt avslutar behandlingen med en keratinboost för att ge extra näring och styrka till fransarna. Detta är ingen påbyggnad av fransarna utan ett skonsammare och sätt med ett naturligt resultat som ger dina ögon ett fantastiskt lyft.

Kombinerad Lashlift Bas & Browlamination.

Vid Lashlift böjer vi upp och färgar dina fransar. Detta är ingen påbyggnad av fransarna utan ett skonsammare sätt med ett naturligt resultat som ger dina ögon ett fantastiskt lyft.

Vid Browlamination lyfter, färgar och omformar vi brynen för ett lite fylligare utseende. Denna behandling är rekommenderad till dig som vill ha ett naturligt utseende men inte vill ha något permanent.

Lashlift Skåne - Endast hög kvalité

Lashlift Skåne - Du kan känna dig trygg hos oss!

Vi som arbetar på Fin Hud Skönhetssalong är auktoriserade hudterapeuter.

Vi går kontinuerligt på utbildningar för att alltid vara uppdaterade inom vårt område samt vår bransch.

Vi har kunskapen du söker!

Vi är certifierade lashlift stylister & browlift artister.

Kvalité syns!

Alla våra behandlingar är försiktigt utförda med hög kvalité av kunnig personal. Med produkter av säkra & pålitliga leverantörer.

Hos oss får du därför korrekt hjälp inom fransar och bryn samtidigt som du alltid kan känna dig trygg då du alltid är i goda händer hos en välutbildad och certifierad skönhetsterapeut!